Kookworkshops voor pastaliefhebbers
Wil jij leren hoe je écht verse, authentieke pasta maakt? Vanaf najaar 2025 komen mijn pastaworkshops bij jou thuis! We koken met pure, biologische, ingrediënten. Boek al een workshop vanaf 5 personen voor een gezellige middag of avond met vrienden, familie of collega’s. Jij zorgt voor de locatie en de deelnemers, ik neem de rest mee: ingrediënten, materialen, prosecco en de Italiaanse sfeer.
Heb je geen groepje? Geen probleem! Regelmatig organiseer ik ook workshops bij mij thuis waar je individueel aan kunt schuiven. Gezellig, leerzaam én ontzettend lekker.
Bekijk hieronder het aanbod en stel jouw ideale pasta-ervaring samen.
Pastaworkshop: Tagliatelle & co
€69,00 €64,00 | workshop bij je thuis
Pastaworkshop: Gevulde pasta
€74,00 €69,00 | workshop bij je thuis
Pastaworkshop: Gekleurde pasta
€74,00 €69,00 | workshop bij je thuis
Pastaworkshop open inschrijving
va. €69,00 €64,00 | workshop nabij Utrecht

Pastaworkshop voor bedrijven
meer info volgt binnenkort
Over deze workshops
Tijdens mijn culinaire trip in Bologna leerde ik hoe je écht goede, verse pasta maakt. Van het kneden van het deeg tot het vormen van tortelloni, tagliatelle en pappardelle. Alles met de hand, inclusief het uitrollen van het deeg. Een prachtig ambacht dat geduld, aandacht en oefening vraagt.
In mijn workshops geef ik die ervaring graag aan jou door. We gebruiken pure, eerlijke ingrediënten en maken samen verschillende pastasoorten. Omdat niet iedereen thuis uren wil oefenen met een deegroller, gebruiken we een pastamachine om het deeg uit te rollen: zo is het maken van verse pasta haalbaar in ieders keuken.
Maar deze workshops gaan over meer dan alleen verse pasta leren maken. Het gaat ook over samen zijn, vertragen en met je handen iets moois creëren. Over tijd geven aan voeding en daarmee ook aandacht geven aan jezelf, aan je welzijn.
En het fijne: ik kom gewoon bij je thuis, op kantoor of waar jij maar wil. Daarnaast geef ik een aantal workshops per jaar met individuele inschrijving bij mij thuis. Om het helemaal af te maken krijg je tijdens de workshops lekkere hapjes en een goed glas prosecco. Allemaal ingrediënten voor een middag of avond waar je straks met plezier op terugkijkt! Een ideale activiteit om te doen met familie, vrienden, collega’s, tijdens een vrijgezellenfeestje of verjaardag.
Pastacursus bij “La vecchia scuola”, Bologna 2011
De workshop verse pasta maken is echt een aanrader. Heerlijke recepten duidelijke uitleg en een kleine groep waardoor je goede begeleiding krijgt. Het samen maken en proeven van je eigen pastacreaties met overwegend “vreemde” mensen is erg leuk.
Erg genoten van de gezellige en leerzame pastaworkshop.
Workshop ‘pasta maken’ was een feestje! Samen met mijn moeder een heerlijke ochtend gehad: lekker eten, heerlijk gezelschap, gemoedelijke sfeer bij Elisabetta thuis.
De workshop “verse pasta maken” was een fantastische ervaring voor mij en mijn collega’s! Het was perfect georganiseerd, met duidelijke instructies en voldoende begeleiding om zelfverzekerd aan de slag te gaan. Door de persoonlijkheid van Elisabetta was de sfeer leuk en gezellig. Ik zou deze workshop zeker aanbevelen aan iedereen die van koken houdt en graag nieuwe culinaire vaardigheden wil leren!