Pastaworkshop in Utrecht (Vleuten)
Een gezellige ochtend samen leren, maken en proeven!
PRIJS 69,00-74,00 64,00-69,00 p.p. | DUUR 2,5 uur | 4 tot 6 personen
Wil je graag een keer een pastaworkshop volgen, maar wil je niet zelf een groep regelen? Dan zijn de workshops met individuele inschrijving iets voor jou. Je kan kiezen uit de workshops Tagliatelle&co, Gevulde pasta en Gekleurde pasta. Een paar keer per jaar organiseer ik die bij mij thuis. Kleinschalig en gezellig!
Hoe ziet de workshop eruit?
We beginnen om 10.30 uur met een alcoholvrij aperitief en een korte uitleg over het maken van verse pasta. Daarna ga je zelf aan de slag: je leert hoe je het deeg maakt, uitrolt (met de pastamachine) en vormt tot verschillende pastasoorten. Tussendoor serveer ik lichte Italiaanse hapjes, en is er koffie, thee en water. De workshop wordt afgesloten met een kleine proeverij van jouw eigen verse pasta. De pasta die overblijft neem je lekker mee naar huis. De groepen zijn klein, tussen de 4 en 6 deelnemers, dus er is genoeg ruimte voor persoonlijke aandacht.
De beste ingrediënten
We werken met zoveel mogelijk biologische ingrediënten en met mijn favoriete mix van bloemsoorten: perfect voor verse pasta én ook nog eens een stuk voedzamer dan alleen witte pastabloem.
Aanmelden


Pastaworkshop Individuele inschrijving
- Workshop bij mij thuis in Vleuten (Utrecht) – type workshop en data zie hieronder
- Keuze uit verschillende workshops: van tagliatelle tot gevulde of gekleurde pasta
- Geschikt voor zowel beginners als gevorderden
Wat is inbegrepen:
- Non-alcoholisch aperitief
- Onbeperkt (bruis)water, koffie en thee
- Huisgemaakte antipasti-plank met heerlijke hapjes
- Pasta proeverij
- Alle benodigde ingrediënten (biologisch)
- Receptuur (digitaal)
- Verpakking om de pasta mee naar huis te nemen
- Een gezellige en leerzame ochtend!
Wat je leert:
- Een goed pastadeeg maken, stap voor stap
- Meer over bloemsoorten en ingrediënten
- Deeg uitrollen met de pastamachine
- Verschillende pastavormen maken, met de hand of met pastatools (afhankelijk van de gekozen workshop)
Praktisch:
- Duur: van 10.30 tot 13.00
- Kleine groep: min. 4 max. 6 personen
- De prijs hangt af van het type workshop – actuele data en tarieven vind je hieronder
- duur workshop ca. 2,5 uur
Aanmelden
Data pastaworkshops najaar 2025
- vrij 26 september: Tagliatelle&co (VOL)
- woe 1 oktober: Gevulde pasta
- woe 19 november: Gekleurde pasta
- vrij 21 november: Gevulde pasta
klik op de workshop voor meer info
Tijd: 10.30 – 13.00
Prijs:
- Tagliatelle&co 69,00 64,00* p.p.
- Gevulde pasta 74,00 69,00* p.p.
- Gekleurde pasta 74,00 69,00* p.p.
*aanbieding geldig t/m december 2025
Locatie:
De workshops vinden bij mij thuis plaats in Vleuten (Utrecht). Minimaal 4, maximaal 6 personen.
Let op:
Bij je aanmelding hoor je van mij hoeveel deelnemers zich al hebben ingeschreven. Op dat moment kan ik nog niet garanderen dat je inschrijving definitief is, omdat dit afhangt van het totaal aantal aanmeldingen. Uiteraard houd ik je zo snel mogelijk op de hoogte of je mee kunt doen.
Aanmelden

De workshop verse pasta maken is echt een aanrader. Heerlijke recepten duidelijke uitleg en een kleine groep waardoor je goede begeleiding krijgt. Het samen maken en proeven van je eigen pastacreaties met overwegend “vreemde” mensen is erg leuk.
De pastaworkshop was een feestje! Samen met mijn moeder een heerlijke ochtend gehad: lekker eten, heerlijk gezelschap, gemoedelijke sfeer bij Elisabetta thuis.
De workshop “verse pasta maken” was een fantastische ervaring voor mij en mijn collega’s! Het was perfect georganiseerd, met duidelijke instructies en voldoende begeleiding om zelfverzekerd aan de slag te gaan. Door de persoonlijkheid van Elisabetta was de sfeer leuk en gezellig. Ik zou deze workshop zeker aanbevelen aan iedereen die van koken houdt en graag nieuwe culinaire vaardigheden wil leren!
Erg genoten van de gezellige en leerzame pastaworkshop!
Wat een leuke workshop pasta maken. Elisabetta geeft goed uitleg en alles is goed verzorgd. Echt een aanrader om een keer te doen!
De kookworkshop was superleuk! We hebben er als team echt van genoten. Je had het ook heel goed georganiseerd! Heerlijk eten. Helemaal top!