Ontvang het gratis online inspiratiemagazine →

Groentewrap met hummus, walnoten en feta

Hoewel ik er een voorstander ben om zoveel mogelijk zelf te maken, moet ik bekennen dat ik wraps altijd voorverpakt koop. Soms staat gemak nu eenmaal voorop, helemaal op dagen dat er weinig tijd is om te koken. Gelukkig dat je tegenwoordig gezondere opties hebt, zoals wraps (deels) gemaakt van groente of een wrap van volkorenbloem. Ik koos voor dit recept een groentewrap (wortel), maar kies vooral jouw favoriet, of maak ze wel zelf 🙂 Voor de hummus geldt hetzelfde; deze kun je zelf maken of kant-en-klaar kopen (liefst wel verse). Wat je ook kiest: deze wraps zijn sowieso om je vingers bij af te likken! Ook lekker naast een soepje, zoals deze romige yoghurtsoep.

Ingrediënten

voor 1 wrap

  • 1 groente- of volkorenwraps
  • 2 el hummus
  • 1 geroosterde paprika in reepjes gesneden
  • 2 el gehakte walnoten
  • een handje spinazie
  • verkruimelde feta om er overheen te strooien (zoveel als je lekker vindt)

    1. Verwarm de wrap zoals aangegeven op de verpakking. Laat even afkoelen.
    2. Smeer de hummus over de wrap, beleg daarna met de geroosterde paprika, spinazie en gehakte walnoten. Strooi de feta erover en vouw de wrap dicht.